Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną
Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, Sriracha, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z azjatyckiego selera, kopru włoskiego i Edamame z kandyzowaną cytryną, z mąki, Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami, oraz Seler Jabłko Edamame Masło Orzechowe Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz plastry cytryny z 1 szklanką cukru i 2 szklankami wody i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cytryny są przezroczyste i płyn jest syropy, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Niech cytryny ostygną całkowicie w syropie, a następnie przenieść cytryny do deski do krojenia i drobno posiekać. Zarezerwuj syrop cytrynowy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać edamame i gotować, aż będą miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
5
Odcedzić i ostudzić edamame pod bieżącą wodą; osuszyć.