Sałatka z dzikiego ryżu gruszkowo-żurawinowego
Gruszka-i-żurawina Dziki Ryż Sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mieszanka ryżu, sól, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z dzikim ryżem i żurawiną, Sałatka Z Dzikiego Ryżu Żurawinowego, oraz Sałatka z indyka, dzikiego ryżu i żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż z suszoną żurawiną zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając opakowanie przypraw i masło. Zarezerwuj pakiet przypraw do innego użytku.
Spryskaj małą patelnię sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj migdały, i smażyć 3 do 5 minut lub do tosty.
Zdjąć z patelni i odstawić. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
Rozpyl patelnię z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i szalotkę, i smażyć 6 minut lub do miękkości.
Wymieszaj mieszankę ryżu, cebulę, szalotkę i kolejne 3 składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Tuż przed podaniem wymieszać pokrojone migdały i gruszkę.