Sałatka z czerwonymi i zielonymi jabłkami
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Sałatka z czerwonych i zielonych jabłek może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka daktyli, jabłek, wiśni maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, Zimowa sałatka Zielona z winegretem z zielonego jabłka, oraz Sałatka z zielonego jabłka.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny. Przykryć i przechowywać w lodówce. Tuż przed podaniem połączyć kwaśną śmietanę z majonezem.
Wlać jabłka i wrzucić do herbu. Wymieszaj daktyle, orzechy i wiśnie.