Sałatka z czerwonej kapusty z daktylami

Sałatka z czerwonej kapusty z daktylami
Sałatka z czerwonej kapusty z datami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką migdały, sok z cytryny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Indyjska z daktylami, oraz Sałatka Waldorf z daktylami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć kapustę, segmenty pomarańczy i ich sok, migdały, i daktyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
( 23)( 23)
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
DaktyleDaktyle
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Skropić olejem z orzechów włoskich i sokiem z cytryny i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
3
Posypać solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn