Sałatka z brązowego ryżu z chrupiącymi kiełkami i nasionami

Sałatka z brązowego ryżu z chrupiącymi kiełkami i nasionami
Sałatka z brązowego ryżu z chrupiącymi kiełkami i nasionami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 349 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, nasiona słonecznika, brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć nasiona słonecznika można śledzić to danie główne z chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Z Brązowego Ryżu Z Chrupiącymi Kiełkami I Nasionami, Chrupiąca Sałatka z warzywami i brązowym ryżem, oraz Chrupiący Brązowy Ryż I Sałatka Z Soczewicy Beluga Z Truskawką Vina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przecier szczypiorek, olej, 2 łyżki soku z cytryny i 1 łyżeczka soli w robocie kuchennym, aż będzie gładka.Przecedzić szczypiorek winegret przez drobną siateczkę do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
VinaigretteVinaigrette
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ugotuj suszone kiełkujące rośliny strączkowe w dużympotrze lekko osolonej wrzącej wody, aż justtender, około 5 minut. Przykryj garnek; wyjmijod ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odstawić na 3 minuty; odcedzić.Opłukać rośliny strączkowe pod zimną wodą do ostygnięcia; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
WodaWoda
4
Przełożyć do dużej miski. DO przodu: Vinaigrette i rośliny strączkowe mogą być wykonane 1 dniagłowy. Przykryć osobno; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj cukinię, ryż, szalotki, nasiona, orzechy, i szczypiorek vinaigrette do miski z roślin strączkowych; wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i w razie potrzeby sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
VinaigretteVinaigrette
Zielona CebulaZielona Cebula
CukiniaCukinia
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
PieprzPieprz
SzczypiorekSzczypiorek
NasionaNasiona
OrzechyOrzechy
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn