Sałatka Tater
Sałatka Tater jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka cebuli, mielonej kurkumy, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), Sweet Tater Tater Tots, oraz Pikantna Sałatka Tater dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 10 protokół.
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W dużej misce ubij razem majonez, musztardę, kurkumę i cebulę.
Dodajemy jeszcze ciepłe ziemniaki i mieszamy do równomiernego pokrycia. Delikatnie wymieszać z ugotowanymi na twardo jajkami.
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce i podawać na zimno.