Sałatka Szpinakowa Szkliwiona
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Glazurowana Sałatka szpinakowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona sezamu, szalotka, potrójny szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka wieprzowo-szpinakowa Polana miodem, Pomarańczowa Glazurowana Sałatka wołowo-szpinakowa, oraz Sałatka Szpinakowa Z Truskawkami, Fetą I Glazurowanymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 obroty patelni, na głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki do gorącego oleju i smaż je przez 2 minuty.
Dodać ocet i soję i ubić w sosie z kaczki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj ostry sos do dressingu i stos w połowie szpinaku. Szpinak obrócić ostrożnie szczypcami. Kiedy zwiędnie, 2 minuty, dodaj pozostałe Zielenie i więdną. Doprawić ciepłą sałatkę solą i pieprzem do smaku.
Szpinak podawać z prażonym sezamem posypanym wierzchem.