Sałatka rzymska z pikantnymi orzeszkami ziemnymi i pestkami granatu
Sałatka rzymska z pikantnymi orzeszkami ziemnymi i pestkami granatu To bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona granatu, masło, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka rzymsko-Rukolowa z prażonymi nasionami, Sałatka z awokado i grejpfruta z pestkami granatu, oraz Sałatka Z Rukoli Z Persimmons & Granat Nasiona.
Instrukcje
Wrzucić orzeszki ziemne z cukrem i pieprzem. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę orzeszków ziemnych; gotować i mieszać 5 min. lub do lekko tosty.
Rozprowadzić na blasze pokrytej folią. Całkowicie fajne.
Połącz sałatę, seler i jicama w dużej misce.
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
Posypać pestkami granatu i przyprawionymi orzeszkami ziemnymi.