Sałatka Rzymska i koper włoski

Sałatka Rzymska i koper włoski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki rzymskiej i kopru włoskiego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, kilka gałązek pietruszki płaskolistnej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego, Sałatka z kopru włoskiego i rzymskiego z popękanym pieprzem Vinaigrette, oraz Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Umieść posiekaną lub rozdartą rzymską w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wytnij cebulę kopru włoskiego w środku, potem ponownie, ćwiartując ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Usuń rdzeń z kątowymi cięciami na każdej czwartej żarówki. Cienko pokroić ćwierć cebulki w poprzek i dodać do salaterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połącz rzymską i koper włoski z gałązkami pietruszki i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
RomaineRomaine
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
5
Umieść jeden opuszek palca na wierzchu octu balsamicznego, aby kontrolować wlanie i wlać kilka łyżek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Obficie skropić sałatkę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i lekko wymieszać, aby równomiernie pokryć sałatkę octem i oliwą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, a do sałatek dodać loki Asiago lub Parmigiano, stworzone przez golenie sera nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser AsiagoSer Asiago
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn