Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem

Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem
Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 473 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, sałatki, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 363 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 99%. Spróbuj Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem, Farmers Market Pimento Cheese Spread, oraz Sałatka truskawkowa z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego lub pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Wymieszać pierwsze 6 składników w płytkiej misce. Dip wycięte boki rundy koziego sera do mieszanki przypraw do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Pierwsze 4 składniki ubić w małej misce. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek. Doprawić grubą solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Rewhisk przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ziemniaki na parze, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Przenieść na talerz; fajne. Fasolka szparagowa na parze, aż będzie chrupiąca, około 5 minut. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi. Czy z wyprzedzeniem ziemniaki i fasolka szparagowa mogą być wykonane 6 godzin wcześniej. Owiń osobno ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Połącz zieleni i bazylii w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać tyle vinaigrette płaszcz lekko; wrzucić. Ułóż na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
6
Dodaj ziemniaki i fasolkę szparagową do tej samej dużej miski; dodaj pozostały dressing i wrzucić. Ułóż ziemniaki i fasolę na zieleni. Pomidory i oliwki rozrzucić. Surround z kozim serem rund
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
ZieloniZieloni
OliwkiOliwki
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn