Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 473 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, sałatki, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 363 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 99%. Spróbuj Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem, Farmers Market Pimento Cheese Spread, oraz Sałatka truskawkowa z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego lub pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
2
Wymieszać pierwsze 6 składników w płytkiej misce. Dip wycięte boki rundy koziego sera do mieszanki przypraw do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Pierwsze 4 składniki ubić w małej misce. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek. Doprawić grubą solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Rewhisk przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ziemniaki na parze, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
2
Przenieść na talerz; fajne. Fasolka szparagowa na parze, aż będzie chrupiąca, około 5 minut. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi. Czy z wyprzedzeniem ziemniaki i fasolka szparagowa mogą być wykonane 6 godzin wcześniej. Owiń osobno ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ziemniak
Woda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
4
Połącz zieleni i bazylii w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać tyle vinaigrette płaszcz lekko; wrzucić. Ułóż na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
6
Dodaj ziemniaki i fasolkę szparagową do tej samej dużej miski; dodaj pozostały dressing i wrzucić. Ułóż ziemniaki i fasolę na zieleni. Pomidory i oliwki rozrzucić. Surround z kozim serem rund
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Fasola Szparagowa
Ziemniak
Pomidor
Zieloni
Oliwki
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona