Sałatka Pomarańczowo-Orzechowa

Sałatka Pomarańczowo-Orzechowa
Sałatka pomarańczowo-orzechowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 20. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, cukier, rozdarta sałatka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka pomarańczowa, orzechowa i Stilton, Marokańska Sałatka pomarańczowo-orzechowa (Zwt II), oraz Sałatka pomarańczowo-orzechowa z kurczakiem.

Instrukcje

1
Ubić sok pomarańczowy, ocet, olej, cukier i skórkę pomarańczową w małej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wrzucić warzywa sałatkowe z ogórkami, pomarańcze, orzechy włoskie i zieloną cebulę w dużej misce sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
ZieloniZieloni
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę soku pomarańczowego; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn