Sałatka Peruwiańska Sarsa

Sałatka Peruwiańska Sarsa
Peruwiańska Sałatka Sarsa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rzodkiewki, ser feta, fasola lima i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), Filipińska pieczona noga jagnięca z Sarsą, oraz Sałatka Ziemniaczana Po Peruwiańsku # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Połączyć sok z cytryny i pozostałe składniki; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dressing skropić na sałatkę, i wrzucić delikatnie połączyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn