Sałatka Ogrodowa Ziołowa

Sałatka Ogrodowa Ziołowa
Sałatka ziołowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet z białego wina, groszek cukrowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogród Ziołowa Sałatka Ryżowa, Sałatka ogrodowa z winegretem ziołowym, oraz Sałata Masło & Ogród Sałatka Ziołowa Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu; dodać zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 12 minut. Jajek uruchomić pod wodą do ostygnięcia; jajka obrać, pokroić na pół, i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie przynieś duży garnek wody do wrzenia z 1 łyżeczką soli; umieść dużą miskę z lodowatą wodą w pobliżu pieca. Gotować szparagi 2 minuty lub do jasnozielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
3
Szparagi przełożyć natychmiast do wody z lodem (rezerwować wrzącą wodę). Zaparkuj lodowatą wodę i powtórz z groszkiem, gotując 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
4
Odcedzić i osuszyć.
5
W misce łączymy czosnek, skórkę z cytryny i sok, ocet, olej, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz. W misce do serwowania połączyć szparagi, groszek, rukolę, zioła i jajka. Tuż przed podaniem, skropić sałatkę z sosem i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SzparagiSzparagi
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
SokSok
JajkoJajko
GrochGroch
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn