Sałatka marchewkowo-żurawinowa ze świeżym sosem imbirowym
Sałatka z marchwi i żurawiny ze świeżym sosem imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubo marchew, przyprawiony ocet ryżowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Marchewkowo-Żurawinowa Ze Świeżym Sosem Imbirowym, Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), oraz Sos Sałatkowy Marchewkowy Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Topy cięte długoodcinają się na cienkie paski; paski cięte na 2-calowe kawałki.Posiekać połowę DNA cebuli.
W blenderze wstawić pozostały imbir, dodać ocet i imbir.Puree, od czasu do czasu skrobanie po bokach słoika blendera. Przecedzić puree do miary, wciskając wystarczającą ilość ciał stałych przez 1/2 szklanki sosu; doprawić pieprzem.
Umieścić marchew i żurawinę w dużymogłowia.
Dodać wierzch cebuli i spody. Tyle ubrań, żeby się ubrać.