Sałatka makaronowa z Fiddleheads, boczkiem i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z Fiddleheads, boczkiem i suszonymi pomidorami
Sałatka z makaronem z Fiddleheads, bekonem i suszonymi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 944 kalorie, 21g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bekon, musztardę dijon, suszone pomidory z olejem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować fusilli w wrzenia, aż do miękkości, ale twarde do zgryzu, o 12 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FusilliFusilli
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Skropić 1 łyżkę oliwy z oliwek do odsączonego makaronu; wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MakaronyMakarony
3
Doprowadzić rondel lekko osolonej wody do wrzenia. Gotować paprocie fiddlehead w wrzenia do miękkości, 3 do 5 minut; odcedzić. Fiddleheads opłukać w zimnej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiddleheadsFiddleheads
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Boczek gotować w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Pokruszyć boczek raz na tyle chłodny, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Wrzucić makaron, paprocie fiddlehead, pokruszony boczek, i ogórek razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiddleheadsFiddleheads
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
OgórekOgórek
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Połącz suszone na słońcu pomidory, żółtko jaja, musztardę Dijon, sok z cytryny i czosnek w misce. Wlej około 1/3 oleju roślinnego do mieszaniny, energicznie ubijając, aż mieszanina zacznie emulgować. Pozostałą część oliwy wrzucić do dressingu ubijając; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
żółtko Jajażółtko Jaja
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać dressing na mieszaninę makaronu; wymieszać, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn