Sałatka Makaronowa Tex-Mex
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki makaronowej Tex-Mex. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, Sałatka Makaronowa Tex Mex: Kremowy Południowo-Zachodni Smak, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać indyka; gotować, aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki. Wymieszać z wodą i przyprawą taco; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż ciecz prawie wyparuje i indyk odbywa się, często mieszając.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
W dużej misce połącz makaron, mieszankę z indykiem, ser o obniżonej zawartości tłuszczu i 6 kolejnych składników (przez fasolę).
Połącz sok z limonki, sól, kminek i śmietanę, mieszając, aż do dobrego wymieszania.
Wlać mieszaninę makaronu; wrzucić delikatnie do herbu.
Podawać z salsą, w razie potrzeby.