Sałatka kuskus w stylu Niçoise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz stek z tuńczyka, pomidor, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Sałatka Kuskus W Stylu Niçoise, Sałatka Orzo W Stylu Niçoise, oraz Sałatka Z Łososia Wędzonego (W Stylu Nicoise) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasola parowa, pod przykryciem, 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Posypać 1/8 łyżeczki soli na tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Mandarynki, Każda
3
Podgrzać patelnię średnio nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodaj tuńczyka; gotować 3 minuty z każdej strony lub do średnio rzadkiego lub pożądanego stopnia doneness. Połamać tuńczyka na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
5
W średnim rondlu zagotować wodę; stopniowo mieszać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch widelcem; fajne.
7
Połącz 1/8 łyżeczki soli, sok z cytryny, olej, pasta anchois, pieprz i czosnek w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
8 (U-12) Krewetek
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano