Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka kukurydziana Frito® może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy kukurydziane, kremowy sos sałatkowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Kukurydziana Frito, Sałatka Kukurydziana Frito, oraz Sałatka Frito dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać kukurydzę, ser Cheddar, kremowy sos sałatkowy, czerwona papryka, zielona papryka, czerwona cebula, mleko, i czarny pieprz razem w misce. Złożyć chipsy kukurydziane do sałatki tuż przed podaniem, aby zachować crunch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Papryka Czerwona
Ser Cheddar
Sos Sałatkowy
Pieprz Czarny
Chipsy Kukurydziane
Cebula Czerwona
Kukurydza
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona