Sałatka Kukurydziana Frito®

Sałatka Kukurydziana Frito®
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka kukurydziana Frito® może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy kukurydziane, kremowy sos sałatkowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Kukurydziana Frito, Sałatka Kukurydziana Frito, oraz Sałatka Frito dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kukurydzę, ser Cheddar, kremowy sos sałatkowy, czerwona papryka, zielona papryka, czerwona cebula, mleko, i czarny pieprz razem w misce. Złożyć chipsy kukurydziane do sałatki tuż przed podaniem, aby zachować crunch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ser CheddarSer Cheddar
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn