Sałatka jęczmienna z fetą i Pepperoncini

Sałatka jęczmienna z fetą i Pepperoncini
Sałatka jęczmienna Fetan i Pepperoncini jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Mieszanka szybkiego gotowania jęczmienia, fasola granatowa, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z ciecierzycy, jęczmienia i fety, Sałatka z ciecierzycy, jęczmienia i fety, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Jęczmieniem, Fetą I Czerwoną Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; dodać jęczmień. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i jęczmień jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Podczas gdy jęczmień gotuje, połączyć ser feta, pomidory, papryka, bazylia, kapary, ocet, oliwa z oliwek, czosnek, i fasola granatowa w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Fasola GranatowaFasola Granatowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
JęczmieńJęczmień
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać ugotowany jęczmień; wrzucić delikatnie, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn