Sałatka jęczmienna z fetą i Pepperoncini
Sałatka jęczmienna Fetan i Pepperoncini jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Mieszanka szybkiego gotowania jęczmienia, fasola granatowa, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z ciecierzycy, jęczmienia i fety, Sałatka z ciecierzycy, jęczmienia i fety, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Jęczmieniem, Fetą I Czerwoną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; dodać jęczmień. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i jęczmień jest miękki.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Podczas gdy jęczmień gotuje, połączyć ser feta, pomidory, papryka, bazylia, kapary, ocet, oliwa z oliwek, czosnek, i fasola granatowa w dużej misce; wrzucić dobrze.
Dodać ugotowany jęczmień; wrzucić delikatnie, aż do połączenia.