Sałatka indycza Annie
Sałatka z indyka Annie jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 371 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka jaj, mięsa z indyka, mieszanki musztardy i majonezu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka brokułowa Annie, Salsa Annie, oraz Księżniczka Annie.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W dużej misce dokładnie wymieszaj jajka, indyka, ogórki kiszone, przygotowany sos kanapkowy i sałatkowy oraz majonez. Schłodzić w lodówce około 3 godziny przed podaniem.