Sałatka Gazpacho

Sałatka Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Gazpacho. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 45. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, sok pomidorowy, galaretkę o smaku cytrynowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Sałatka Gazpacho, oraz Sałatka Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać warzywa, ocet, pieprz i czosnek w proszku w średniej misce. Sok pomidorowy zagotować w małym rondlu. Wymieszaj żelatynę w dużej misce co najmniej 2 minuty, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Przechowywać w lodówce 1-1 / 4 godziny lub do lekko zgęstnieje (konsystencja białka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać z mieszanką warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
Wlać do formy 4-cup lub miski spryskane sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Unmold.
5
Podawać z zielenią sałatkową i udekorować plastrami pomidora i ogórka, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
OkazjeLetnie
Magazyn