Sałatka Cezar z domowym sosem

Sałatka Cezar z domowym sosem
Need a przystawka pescatariańska? Sałatka Cezar z domowym sosem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 206 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, oliwę z oliwek, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Cezar z domowym sosem Cezar i grzankami, Domowy Sos Sałatkowy Cezar, oraz Domowy Sos Sałatkowy Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na dressing Cezar: ubić żółtka w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy CezarSos Sałatkowy Cezar
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire, anchois i czosnek i trzepaczka do połączenia. Powoli skropić oliwą z oliwek, aż mieszanina emulguje. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Pokrój bagietkę pod kątem, aby utworzyć cienkie, owalne plastry o grubości około 1/4 cala. Na dużej blasze do pieczenia ułóż plastry równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Posmaruj chleb oliwą z oliwek, a następnie polej parmezanem i tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Piec, aż parmezan stopi się i grzanki są złotobrązowe na brzegach, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku, jeśli nie używać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Do sałatki: Rdzeń romaine i przyciąć górną 1/2 cala z liści. Wachlarzuj liście na talerzu (lub posiekaj na kawałki 1/2 cala, jeśli wolisz).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
6
Posypać parmezanem sałatę i skropić dressing na wierzchu. Top z 2 do 3 grzanki na talerzu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn