Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Squash Ribbon ciasto francuskie

Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Squash Ribbon ciasto francuskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj tartę z ciasta francuskiego Sary Kate Gillingham-Ryan ' s Squash Ribbon. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jajko, mięta, ser mascarpone, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Muhammara, Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto, oraz Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
W misce, połączyć 1/4 szklanki parmezanu, mascarpone, jajko, śmietana, mięta, tymianek, i trochę soli i pieprzu i mieszać, aż dobrze wymieszane. Odstawić. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
MascarponeMascarpone
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
4
Przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia. Używając końcówki ostrego noża, zdobądź granicę około 3/4 cala od krawędzi dookoła arkusza ciasta, przekłuwając tylko kilka górnych warstw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Rozprowadzić masę serową równomiernie na cieście wewnątrz granicy, a następnie ułożyć plastry dyni po przekątnej na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Plastry kabaczka i krawędzie ciasta posmarować oliwą z oliwek. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Piec tartę przez 15 minut, a następnie posypać pozostałą 1/4 szklanki (1 oz/30 g) parmezanu. Kontynuuj piec, aż ser się stopi i ciasto będzie złote, około 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
8
Ostudzić na patelni na stojaku z drutu przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Pokroić na kawałki i podawać na ciepło. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn