Santa Sugar Cookies

Santa Sugar Cookies
Ciasteczka Santa Sugar mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, Brąz I m&m' s, cukier dla cukierników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka cukrowe Mikołaja, Santa Sugar Cookies, oraz Ciasteczka Cukrowe Świętego Mikołaja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietanę masło, skrócenie i cukry, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
3
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny lub aż łatwy w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Cięcie za pomocą 3-1 / 2-in. foremka do ciastek w kształcie serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
6
Miejsce 1. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do uzyskania jędrności (nie przesadzać).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
9
W kuchence mikrofalowej roztopić półsłodkie chipsy na wysokiej przez około 1 minutę; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa w dodatkowych odstępach 10-20 sekund, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
10
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby; włóż okrągłą końcówkę ciasta # 2.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
11
Dodaj roztopioną czekoladę. Dla oczu, rury dwie kropki w środku każdego ciastka; dołączyć brązowy M&M ' s. Rury małe kropki czekolady poniżej oczu; dołączyć Czerwony M & M dla nosa. Rzęsy rurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Posypki W Kształcie Serca2 Posypki W Kształcie Serca
12
W małej misce, połączyć lukier, masło i cukier. W przypadku kapelusza, frost top 1 w. ze spiczastego końca ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Posypać czerwonym cukrem. Zamrozić boki i zaokrąglone końce brody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
14
Umieść dwa jimmies na ustach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
15
Wytnij otwór w rogu małej plastikowej torebki lub ciasta; włóż końcówkę Gwiazdy # 16. Wypełnić pozostałym lukrem. Rura zygzakowata pod kapeluszem na futrzaną opaskę. Zrób pompon na czapce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia5
Magazyn