Sandtorte
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Sandtorte spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mąki tortowej, proszku do pieczenia, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Masło i mąka 12-cup bundt patelni. W średniej misce połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia.
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, w pełni zawierające każdy, następnie dodać śmietanę i ekstrakt migdałowy.
Dodać mieszankę mąki w trzech partiach, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do patelni bundt.
Piec, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 75 do 90 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku do całkowitego ostygnięcia.