Sandtorte

Sandtorte
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Sandtorte spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mąki tortowej, proszku do pieczenia, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło i mąka 12-cup bundt patelni. W średniej misce połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka, po jednym na raz, w pełni zawierające każdy, następnie dodać śmietanę i ekstrakt migdałowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
5
Dodać mieszankę mąki w trzech partiach, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do patelni bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
7
Piec, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 75 do 90 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn