Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deserów piaskowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 2944 kalorii, 35g białka, oraz 207 g tłuszczu na porcję. Na 14,22 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać lody kawowe, ciężki krem, lody czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sandy, Crab Sandy, oraz Placek pomidorowy Sandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku sosu czekoladowego mocha: w średnim rondlu podgrzej śmietanę, kawę i syrop kukurydziany na małym ogniu. Na gorąco ubijamy czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Mocha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
4
Do sosu dulce de leche: w małym rondlu ubić dulce de leche, śmietanę i przyprawiony rum.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Podgrzać na małym ogniu do gorąca.
1
Wlać około 2 łyżki stołowe każdej z czekolady mocha i sosów dulce de leche w dolnej części szklanki lodów. Top z lodami kawowymi, lodami waniliowymi i wreszcie lodami czekoladowymi.
Skropić większą ilością sosów. Top z bitą śmietaną, udekorować precle pokryte czekoladą, kruche i tylko trochę mżawka każdego z sosów. Wierzch polać wiśnią pokrytą czekoladą i posypać jadalną złotą posypką lub brokatem.