Salsa żurawinowa z kolendrą i Chiles
Przepis Salsa żurawinowa z kolendry i Chiles może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ta przystawka ma 267 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.74 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka naturalnych pepitas, sól morska, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Ananasowo-Żurawinowy Z Chiles I Cilantro, SOS ananasowo-żurawinowy z Chiles i Cilantro, oraz Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaćpepitas; mieszać aż złoty, o 1 minutę.
Przełożyć na talerz; posypać solą morską.
Żurawinę umieścić w procesorze. Za pomocą zakrętów/off, proces aż drobno posiekane.
Dodaj cebulę, kolendra,i chiles. Wymieszaj cukier i sok z limonki w innej misce, aż cukier dissolves.DO z wyprzedzeniem: sok żurawinowy i limonkowy można przygotować 4 godziny wcześniej.Przykryć osobno; schłodzić.
Dodaj mieszankę żurawinową i mieszaninę soku pepitas tolime; wymieszaj, aby połączyć.