Salsa żurawinowa z kolendrą i Chiles

Salsa żurawinowa z kolendrą i Chiles
Przepis Salsa żurawinowa z kolendry i Chiles może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ta przystawka ma 267 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.74 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka naturalnych pepitas, sól morska, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Ananasowo-Żurawinowy Z Chiles I Cilantro, SOS ananasowo-żurawinowy z Chiles i Cilantro, oraz Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaćpepitas; mieszać aż złoty, o 1 minutę.
3
Przełożyć na talerz; posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
4
Żurawinę umieścić w procesorze. Za pomocą zakrętów/off, proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
5
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj cebulę, kolendra,i chiles. Wymieszaj cukier i sok z limonki w innej misce, aż cukier dissolves.DO z wyprzedzeniem: sok żurawinowy i limonkowy można przygotować 4 godziny wcześniej.Przykryć osobno; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
CukierCukier
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj mieszankę żurawinową i mieszaninę soku pepitas tolime; wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Nasiona DyniNasiona Dyni
SokSok

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia14
Magazyn