Przepis Salsa z czarnej fasoli z sosem cytrusowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 195 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, marynowany pieprz jalapeño, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Calypso krewetki z czarną fasolą-Salsa cytrusowa, Sałatka z cytrusów i Czarnej Fasoli, oraz Cytrusowa Sałatka z czarnej fasoli i ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem 6 pierwszych składników.
2
Ubijamy olej i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.