Salsa Nektarynowo-Awokado

Salsa Nektarynowo-Awokado
Nektarynka-awokado Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka nektaryn, sól koszerna, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z salsą z awokado Nektarynką, Nektaryna, Kolendra I Salsa Z Awokado, oraz Kminek Mahi Mahi Tacos z salsą Nektarynowo-awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 8 składników; przykryć i schłodzić 30 minut do 1 godziny. Tuż przed podaniem wymieszaj awokado pokrojone w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn