Salsa Brava
Przepis Salsa Brava może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ta przystawka ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. 96 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka pomidorów w puszkach, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony kurczak i karczochy z salsą Brava, Smażony kurczak i karczochy z salsą Brava, oraz Paloma Brava dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, o 5 protokół. Mieszać w czosnku i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Wymieszaj pomidory, paprykę, ocet, wędzoną paprykę i gorącą paprykę. Gotować do ogrzania przez, O 2 protokół.
Używając blendera zanurzeniowego lub przenosząc do zwykłego blendera, SOS puree do uzyskania gładkości.
Przełożyć do miski i odstawić na co najmniej 30 minut przed użyciem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 5 dni.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.