Salami z serem Manchego

Salami z serem Manchego
Salami z serem Manchego może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.12 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli fava, ser manchego, salami i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Salami i ser Tapa / Tapa de Salami y Queso, Kasza Z Serem Manchego, oraz Ciepłe Naleśniki Z Serem Manchego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń zewnętrzne skorupki świeżej fasoli fava. Fasolę blanszować we wrzącej osolonej wodzie przez 40 sekund; wyjąć i ostudzić. Obrać twarde skórki z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
FasolaFasola
WodaWoda
2
1 fasolę ułożyć na ozdobnej wykałaczce; powtórzyć z pozostałą fasolą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
3
Ser Manchego pokroić na 30 (1-cal) kwadratów o grubości około 1/4 cala. Zawiń 1 kawałek sera w kawałek salami; zabezpiecz ser i salami przygotowaną wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
SerSer
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Serw.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn