Salame al Cioccolato (salami czekoladowe)
Salame al Cioccolato (salami czekoladowe) może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka migdałów, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: Salame ala Diavolo, Ciepła sałatka Farro z warzywami ogrodowymi i Salame, oraz Salami Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść masło w dużej misce i zmiękcz je tylną łyżką. Masło, żółtka i cukier zmiksować z kakao, ekstraktem z wanilii, likierem, biszkoptem i migdałami. Pracując szybko, aby uniknąć topnienia masła, Odwróć mieszaninę i uformuj ją w kształt kiełbasy. Owinąć szczelnie w folię i pozostawić do zamrażarki na 4 godziny.
Podawać lekko rozmrożone, pokrojone jak salami.