Słodko-kwaśne żeberka balsamiczne szkliwione

Słodko-kwaśne żeberka balsamiczne szkliwione
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj słodko-kwaśne żeberka ze szkliwem balsamicznym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 153g tłuszczu, oraz w sumie 2378 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sól koszerną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Balsamiczny-glazurowany słodko-kwaśny Cipollini, Żeberka słodko-kwaśne, oraz Żeberka słodko-kwaśne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121° i umieść każdy stojak żeber na kwadracie z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Żeberka obficie posypać solą, dodać kilka gałązek tymianku do każdego, a następnie dobrze owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
żeberkażeberka
SólSól
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
3
Umieścić żeberka na blasze i piec przez 3 do 4 godzin, aż żeberka będą wyjątkowo miękkie. Przed otwarciem pozostawić żebra do lekkiego ostygnięcia w opakowaniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Aby zrobić glazurę, połącz wszystkie składniki w dużym garnku na średnim ogniu. Pozostawić na wolnym ogniu, mieszając co jakiś czas, przez kilka godzin, aż sos będzie ładny i gęsty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Aby połączyć żebra i szkliwo, wykonaj następujące czynności. Włącz brojlery (jeśli nie masz brojlerów, uzyskaj piekarnik do 232°).
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokrój Stojaki na żebra na pojedyncze żebra, umieść je na wyłożonej folią blasze ciastek lub tacy brojlerów i szoruj je agresywnie szkliwem. Pop je pod brojlerem i oglądać je uważnie: cały ten cukier sprawia, że spalają się bardzo łatwo! Chcesz, aby glazura połączyła się z żebrami; trwa to od 3 do 4 minut. Jeśli gotujesz żeberka w piekarniku, zrób to tylko do momentu, gdy glazura zacznie bąbelkować, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
CukierCukier
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Żeberka podawać na gorąco z dużą ilością serwetek-zaufaj mi, będziesz ich potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
8
* Przepis na glazurę wystarcza na cztery półki, więc jeśli masz głodną załogę, podwoić mięso.* Miej oko na sos; ma tendencję do pęcherzyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
9
Fragment z sekretów najlepszych kucharzy: przepisy, techniki i sztuczki z największych kucharzy Ameryki autorstwa Adama Robertsa (Artisan Books). Copyright © 2012 by Adam Roberts; designed food photography copyright © 2012 By Johnny Miller. Przepis inspirowany Vinny Dotolo & Jon Shook.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn