Ryż smażony z tajską bazylią (khao Pad Bai Kraprow)

Ryż smażony z tajską bazylią (khao Pad Bai Kraprow)
Przepis smażony ryż z tajską bazylią (Khao Pad Bai Kraprow) jest gotowy w około 7 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ta przystawka ma 311 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Ten przepis od Williams Sonoma ma 23 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, ryż, mocno Tajskie liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Thai Vegan Fried Rice (Khao Phad Jay), Khao Tom Tajska Zupa Ryżowa, oraz Thai Rice Curry with Herbed Chicken (Khao Mok Gai).

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn