Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ryż migdałowy z sosem malinowym może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.59 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, maliny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto migdałowe z sosem malinowym, Sernik migdałowy z sosem malinowym, oraz Naleśniki Z Mąki Migdałowej Z Sosem Malinowym.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia 4 szklanki wody, ryżu i soli. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, gdy ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać z mlekiem i cukrem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż mleko jest wchłaniany i ryż jest kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Mleko
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać migdały i ekstrakt. Lekko schłodzić; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Ekstrakt
3
Tymczasem w innym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę; dodaj maliny. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Skrobia Kukurydziana
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
5
Tuż przed podaniem ubijamy śmietanę do uzyskania miękkich szczytów; składamy na mieszankę ryżową. Łyżka do poszczególnych potraw i top z sosem malinowym.