Ryba z pomidorami, oliwkami i kaparami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, cebulę, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami), Steki rybne z oliwkami i kaparami, oraz Bruschetta Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni nonstick ciepła 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać ryby i gotować, aż nieprzezroczyste w centrum, o 2 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
4
Przełóż rybę na talerz i namiot z folią, aby ryba była ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w tej samej patelni; dodać cebulę i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
7
Dodać pomidory, oliwki i kapary i pokruszony czerwony pieprz, Jeśli za pomocą, i gotować 3 protokół więcej. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, aż zwiędnie, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkę sosu nad rybą i podawać.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.