Ryba z pomidorami, oliwkami i kaparami

Ryba z pomidorami, oliwkami i kaparami
Ryba z pomidorami, oliwkami i kaparami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, cebulę, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami), Steki rybne z oliwkami i kaparami, oraz Bruschetta Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni nonstick ciepła 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać ryby i gotować, aż nieprzezroczyste w centrum, o 2 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Przełóż rybę na talerz i namiot z folią, aby ryba była ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w tej samej patelni; dodać cebulę i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
7
Dodać pomidory, oliwki i kapary i pokruszony czerwony pieprz, Jeśli za pomocą, i gotować 3 protokół więcej. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, aż zwiędnie, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkę sosu nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
SzpinakSzpinak
KaparyKapary
OliwkiOliwki
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn