Ryba Na Parze Z Imbirem I Pomarańczą

Ryba Na Parze Z Imbirem I Pomarańczą
Gotowana na parze ryba z imbirem i pomarańczą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 379 kalorii, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz kolendrę, ząbek czosnku, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Ryba Na Parze Z Imbirem, Ryba na parze z imbirem, oraz Gotowana na parze cała ryba z imbirem, szalotki i soją dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn