Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Ryba na desce może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $11.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. 19 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz filety mahi mahi, filety Mahi Mahi, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ryba na desce, Miso-pieczona ryba na desce cedrowej, oraz Cedar Plank Łosoś: Wspaniałe Grillowane Ryby.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć Mango, papryka, zielona cebula, kolendra i pieprz jalapeno. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i sokiem z limonki. Wymieszać, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż służyć do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Suszony Makaron Rigatoni
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Przygotuj grill na pośrednie ciepło. Jeśli używasz węgla drzewnego, ułóż i lekkie węgle pod połową grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Filety rybne posypać sokiem z cytryny i doprawić przyprawą chipotle, płatkami czerwonej papryki i sosem z ostrej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Chipotle
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Filety Rybne
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
6
Filety ułożyć na desce.
7
Umieść deskę na grillu na bezpośrednim ogniu. Przykryć i gotować przez 10 minut. Przesuń deskę z rybą na pośrednie ciepło (chłodniejsza część grilla), przykryj i gotuj jeszcze 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie mogła zostać płatkowana widelcem. Top filety z salsą mango i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.