Rustykalna Tarta Cebulowa
Rustykalna tarta cebulowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do użycia skórkę z ciasta, krem knudsen, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rustykalna Tarta Z Figami, Cebulą I Gruszką, Rustykalna Tarta Z Ziemniakami I Karmelizowaną Cebulą, oraz Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i boczek ugotować na patelni na średnim ogniu 10 do 12 min. lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Rozgrzać piekarnik do 204°. rozwiń ciasto crust na blasze do pieczenia.
Wymieszać twarożek i śmietanę aż do wymieszania; rozprowadzić na skórce. Łyżka mieszanki cebuli na mieszaninie ser śmietankowy; rozprzestrzeniać się w ciągu 2 cali od krawędzi skorupy.
Posypać serem szwajcarskim. Wchodzisz na krawędzi skorupy nad wypełnieniem, pozostawiając otwór w centrum i plisowanie krawędzi skorupy w razie potrzeby dopasować.
Piec 12 do 15 min. lub do momentu, aż skórka będzie lekko rumiana. Lekko schłodzić.