Runda 2

Runda 2
Runda 2 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1083 kalorie, 63g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, śmietanę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Makaron okrągły i okrągły, Cherry-Go-Round, oraz Szparagi Na Okrągło.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce, połączyć ryż, stek, pół sera, przyprawy chili, 2 łyżki sosu enchilada, i kolendry. Równomiernie rozprowadzić mieszaninę między 8 tortillami i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
SOS EnchiladaSOS Enchilada
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przykryć dno naczynia do pieczenia odpornego na działanie pieca z około 1/4 szklanki sosu enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ułóż zwinięte enchiladas w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia i polej pozostałym sosem enchilada i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i enchiladas są podgrzewane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i podawać z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Rozgrzać olej na średnim ogniu w średnim garnku z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodać czosnek, i ryż i saute przez 2 minut, aż ryż jest tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
9
Dodać 2 1/4 szklanki wody, przyprawy chili i doprawić szczyptą soli i pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Wyjąć do blachy do pieczenia i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
W dużej misce połączyć cebulę, żółty pieprz, schłodzony ryż, fasola, ocet i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dobrze wymieszać i podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
13
W zamykanej plastikowej torbie połącz cebulę, czosnek, sok z cytryny, piwo, ocet i przyprawę chili. Masuj plecy, aby wymieszać składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
14
Włożyć stek do worka, wycisnąć powietrze i zapieczętować. Marynować w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc, ale nie dłużej niż 18 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
15
Ustaw grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
16
Steki pozostaw w temperaturze pokojowej przez 20 do 30 minut przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
17
Wyjąć stek z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
18
Umieść na gorącym, naoliwionym grillu i gotuj 4 minuty z boku na średnio rzadkie (145 Stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
19
Wlać marynatę do dużej patelni na średnim ogniu. Zmniejsz o połowę lub do zgęstnienia, około 10 do 15 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
20
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut przed cięciem. Stek pokroić na ziarno i podawać z pikantną sałatką ryżową i zredukowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia

Składniki

340Orzechy dowolne (posiekane)lub puszka piwalub puszka piwa411Orzechy dowolne (posiekane)fasola czerwona, odsączona i opłukanafasola czerwona, odsączona i opłukana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)przyprawa chiliprzyprawa chili11 funt cukinii,przyprawa chiliprzyprawa chili2(zima)przyprawa chiliprzyprawa chili1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry8tortille kukurydziane, temperatura pokojowatortille kukurydziane, temperatura pokojowa283Orzechy dowolne (posiekane)SOS enchilada, podzielonySOS enchilada, podzielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany czosnekposiekany czosnek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony ser jack, podzielonyrozdrobniony ser jack, podzielony2(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej do rusztuOlej do rusztu11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśmietana, do serwowania, opcjonalnieśmietana, do serwowania, opcjonalnie680Orzechy dowolne (posiekane)top round steaktop round steak5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiryż biały długoziarnistyryż biały długoziarnisty1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet białyocet biały2(zima)ocet białyocet biały1papryka żółta pokrojona w kostkępapryka żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn