Rum-Karmelowe Tropikalne Lody
Rum-Karmel tropikalne lody może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka bananów, karmelowych lodów, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Owoce Tropikalne, Lody Bananowo-Karmelowe, oraz Lody Ananasowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, wymieszać polewy lodowe i rum. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż polewa się stopi i mieszanina jest gładka.
Każdy plasterek ananasa pokroić na 6 klinów. Obrać banany; pokroić po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala. Delikatnie wymieszaj ananas i banany do polewy. Gotować na średnim ogniu około 2 minut, delikatnie mieszając, aż owoce zostaną dokładnie podgrzane.
Do każdego dania deserowego łyżka 1/2 szklanki lodów. Wierzch każdej mieszanki owoców.