Roztopione Manchego Tortas z Romesco i Chorizo
Przepis roztopiony Manchego Tortas z Romesco i Chorizo może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, chipotle chile, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), Tajny składnik (Chorizo): Chorizo hamburgery z Manchego i Paprika Slaw, oraz Domowe Torty Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników (przez czosnek); pulse aż do wymieszania. Powoli dodawać olej przez zsyp żywności z włączony Robot kuchenny; proces do gładkiej. Odstawić 1/4 szklanki sosu; rezerwy pozostałego sosu do innego użycia.
Podziel krążki kanapkowe; Wytnij 32 (1 1/4 cala) okręgi za pomocą ostrego okrągłego foremki do ciastek. Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia; wierzch równomiernie z serem. Broil 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć z piekarnika. Na wierzchu 1 plaster chorizo, 1/4 łyżeczki romesco i 1 natka pietruszki.