Rosół z pierogami z mąki kukurydzianej
Rosół z pierogami z mąki kukurydzianej to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 12g tłuszczu i w sumie 439 kalorii. Za $3.02 za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, maślankę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 92%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz z żeberka wieprzowego z pierogami z mąki kukurydzianej z szałwii, Zupa fasolowa z knedlami z mąki kukurydzianej Cheddar, oraz Zupa mieszana z zieleniną i kiełbasą z knedlami z mąki kukurydzianej.
Instrukcje
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, cebulę, marchewkę i seler i smaż 2 minuty.
Dodaj kurczaka i gotuj, aż kurczak będzie złotobrązowy ze wszystkich stron.
Dodaj tymianek i wymieszaj, aby pokryć.
Dodaj bulion, sól i czarny pieprz, zwiększ ogień i zagotuj. Częściowo przykryj i gotuj przez 5 minut. Dodaj mrożony groszek.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, szałwię, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz.
Dodaj maślankę i olej i mieszaj widelcem, aż mieszanina się połączy. Za pomocą łyżki lub małej gałki do lodów Wrzuć 8 pierogów wielkości piłki golfowej do gotującego się płynu. Przykryj patelnię i gotuj przez 5 minut (bez podnoszenia pokrywy), aż pierogi będą nadęte i ugotowane.