Rosół Z Kurczaka

Rosół Z Kurczaka
Kurczak wymaga ok. 14 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 415 kalorii, 34g białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 35 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką por, wodę, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion warzywny-dobry bulion jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy bulion z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść kurczaka, warzywa, zioła i przyprawy w 12-kwartowym garnku. Zestaw otwarty koszyk parowiec bezpośrednio na składniki w garnku i zalać wodą. Gotuj na dużym ogniu, aż zaczniesz widzieć pęcherzyki przebijające się przez powierzchnię cieczy. Zmniejsz ciepło do średnio niskiego, aby zapas utrzymywał się na niskim, delikatnym wolnym ogniu. Odtłuść szumowiny z wywaru łyżką lub drobnym sitkiem co 10 do 15 minut przez pierwszą godzinę gotowania i dwa razy na godzinę przez następne 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
W razie potrzeby dodaj gorącą wodę, aby zanurzyć kości i warzywa. Gotować na wolnym ogniu od 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Odcedź materiał przez drobny sitko do innego dużego zasobnika lub pojemnika żaroodpornego, odrzucając ciała stałe. Natychmiast schłodzić w dużej chłodnicy lodu lub zlewozmywaku pełnym lodowatej wody do temperatury poniżej 40 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Umieścić w lodówce na noc.
6
Usunąć zestalony tłuszcz z powierzchni cieczy i przechowywać w pojemniku z pokrywką w lodówce przez 2 do 3 dni lub w zamrażarce przez okres do 3 miesięcy. Przed użyciem doprowadzić do wrzenia przez 2 minuty. Stosować jako bazę do zup i sosów.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn