Roladki Z Kurczaka Cordon Bleu
Roladki z kurczaka Cordon Bleu wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 33g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, skondensowany krem z rosołu, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Roladki Z Kurczaka Cordon Bleu, Szybkie i łatwe Roladki z kurczaka Cordon Bleu, oraz Roladki Z Kurczakiem Cordon Bleu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między arkuszami folii i funta młotkiem do mięsa o grubości około 1/8 cala.
Na każdym plasterku szynki ułożyć palec sera i lekko posypać tymiankiem, solą i pieprzem do smaku.
Zawiń sezonowaną szynkę i ser "jellyroll-style", a następnie zwiń każdą pierś kurczaka z szynką i serem w środku. Włóż końce i przymocuj wykałaczkami.
Umieść roztopione masło w małej misce i umieść okruchy zbóż w płytkim naczyniu lub misce. Każdą bułkę z kurczaka zanurzyć w maśle lub margarynie, następnie zwinąć w okruchy, obracając, aby dokładnie pokryć.
Umieść powlekane rolki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez około 40 minut lub aż kurczak będzie złoty kolor i soki uruchomić jasne.
Podawać z sosem cordon bleu, w razie potrzeby.
Aby sos Cordon Bleu: w małym rondlu wymieszać zupę, śmietanę i sok z cytryny.
Podgrzać na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając i podawać na gorąco na roladkach z kurczaka. Sprawia, że około 2 szklanki; 8 porcji po 1/4 szklanki każda.