Roladki Calzone z Salami, pomidorem i bazylią

Roladki Calzone z Salami, pomidorem i bazylią
Roladki Calzone z Salami, pomidorem i bazylią wymagają ok. 17 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 36g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ser ricotta, liście bazylii, salami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Roladki Calzone z Salami, pomidorem i bazylią, Salami, Mozzarellan i szaszłyki Bazyliowo-pomidorowe, oraz Calzone Z Szynką, Salami, Serem.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Podziel rolki Keiser faworyzując trochę dolną połowę. Wyjmij trochę białych miękkich wnętrzności z dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
3
Doprawić ricottę odrobiną soli i pieprzu. Salami i startym serem wymieszać z ricottą. Napełnij roladki ricottą i salami. Przykryj ricottę mozzarellą, pomidorem i bazylią. Ustaw pokrywy w miejscu i piec do ogrzania przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
4
Tnij i podawaj.

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Brancaia Chianti Classico Riserva z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Ta Chianti Classico Riserva pokazuje tropikalne i czarne aromaty owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic estate, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, to wino ma gęsty, rubinowo-czerwony kolor i długie, aromatyczne wykończenie.Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn