Rock Candy

Rock Candy
Jeśli masz około 10 godzin spędzić w kuchni, Rock Candy może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 193 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy to Rock Candy, Almond Rock Candy, oraz Popping Rock Cukierki Babeczki.

Instrukcje

1
Przygotuj obszar uprawy cukierków, dokładnie czyszcząc i susząc 2-litrowy słoik. Będziesz potrzebował miejsca, aby mógł spokojnie odpoczywać przez około 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2
W dużej misce umieść wodę. Rozpuść cukier w wodzie, po trochu, mieszając za każdym razem, aż cukier całkowicie się rozpuści, aż nie będzie można dodać więcej cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlej wodę z cukrem do czystego słoika i umieść bambusowy szpikulec w słoiku, upewniając się, że wierzch wystaje z powierzchni wody. Przykryj ściereczką, aby nie dopuścić do kurzu, i odstaw, aż cała woda odparuje, a na szpikulcu utworzą się kryształy, kilka dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
Uwaga: w przypadku większych kryształów spróbuj je "wysiewać", zwilżając szpikulec i zawijając go w cukier przed umieszczeniem go w wodzie z cukrem. Pamiętaj, aby nie zakłócać kryształów podczas ich wzrostu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn