River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim

River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim
Pstrąg z grilla River Cottage z koprem włoskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, pęczek przerośniętych paluszków kopru włoskiego, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z ' River Cottage Veg, River Cottage ' s Seared Squid, oraz River Cottage ' s Gravad Max (makrela Gravlax).

Instrukcje

1
Weź cztery 4-calowe (10 cm) długości najświeższych patyczków kopru włoskiego i rozwal je wałkiem do ciasta, aby uwolnić ich smak. Umieść kawałek wewnątrz każdej ryby, wraz z rozgniecionym ząbkiem czosnku, liściem laurowym i odrobiną przyprawy. Lekko posmaruj rybę olejem i dopraw skórę-rób to obficie, ponieważ gotowanie spali dużo przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
2
Resztę patyczków kopru włoskiego rozłóż na ruszcie na gorącym, gotowym do gotowania ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Połóż rybę na parze łodyg kopru włoskiego. Gdy ryba gotuje, koper włoski najpierw paruje, a następnie spala, wlewając rybę swoim smakiem. Gotować przez 6 do 7 minut z każdej strony, aż skóra będzie chrupiąca, a miąższ nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać na parze, z wybitymi młodymi ziemniakami i sałatką-danie z cienkich papierowych plasterków Cebulki kopru włoskiego, z dodatkiem soku pomarańczowego i oliwy z oliwek, odbije się echem i wzmocni nuty kopru włoskiego w rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn