River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim
Pstrąg z grilla River Cottage z koprem włoskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, pęczek przerośniętych paluszków kopru włoskiego, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z ' River Cottage Veg, River Cottage ' s Seared Squid, oraz River Cottage ' s Gravad Max (makrela Gravlax).
Instrukcje
Weź cztery 4-calowe (10 cm) długości najświeższych patyczków kopru włoskiego i rozwal je wałkiem do ciasta, aby uwolnić ich smak. Umieść kawałek wewnątrz każdej ryby, wraz z rozgniecionym ząbkiem czosnku, liściem laurowym i odrobiną przyprawy. Lekko posmaruj rybę olejem i dopraw skórę-rób to obficie, ponieważ gotowanie spali dużo przypraw.
Resztę patyczków kopru włoskiego rozłóż na ruszcie na gorącym, gotowym do gotowania ogniu.
Połóż rybę na parze łodyg kopru włoskiego. Gdy ryba gotuje, koper włoski najpierw paruje, a następnie spala, wlewając rybę swoim smakiem. Gotować przez 6 do 7 minut z każdej strony, aż skóra będzie chrupiąca, a miąższ nieprzezroczysty.
Podawać na parze, z wybitymi młodymi ziemniakami i sałatką-danie z cienkich papierowych plasterków Cebulki kopru włoskiego, z dodatkiem soku pomarańczowego i oliwy z oliwek, odbije się echem i wzmocni nuty kopru włoskiego w rybie.