RITZ pikantne klopsiki z kurczaka
Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 55 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielonego kurczaka, masło, olej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pikantne Azjatyckie Klopsiki Z Kurczaka, Pikantne klopsiki z kurczaka i kopru włoskiego, oraz Pikantne Pulpety Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Drobno posiekać 1 łodygę selera; wymieszać z kurczakiem, 1 szklanką okruchów krakersów i 3 łyżkami. ostry sos tylko do wymieszania. Kształt na 24 kulki.
Wymieszać pozostały ostry sos i masło w płytkiej misce.
Umieść pozostałe okruchy krakersów w oddzielnej płytkiej misce.
Zwijaj kulki z kurczaka, po 1 na raz, w gorącym sosie, a następnie w okruchach, aż do równomiernego pokrycia.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodać kulki z kurczaka, w partiach; gotować 3 do 4 min. lub aż lekko zbrązowieje, obracając po 2 min.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. (Uwaga: klopsiki nie zostaną zrobione, ale zakończą gotowanie w piekarniku.)
Umieść na oprawionej blasze do pieczenia spryskanej sprayem do gotowania.
Piec 20 do 25 min. lub do czasu zakończenia (165F). W międzyczasie pokrój pozostały seler na cienkie patyczki.
Klopsiki podawać z sosem i selerem naciowym.