Risotto ze szpinakiem i krewetkami
Przepis Risotto ze szpinakiem i krewetkami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.71 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, mocno szpinak dziecko, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Risotto z krewetkami i szpinakiem, Risotto z krewetkami ze szpinakiem i bazylią, oraz Krewetki czosnkowe ze szpinakiem i grzybowym Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać ryż i kolejne 3 składniki; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodaj wino; gotuj, aż płyn prawie się wchłonie, stale mieszając.
Dodaj ciepły bulion, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 25 minut). Mieszać w krewetki i szpinak; gotować 5 do 7 minut lub aż krewetki kolei różowy. Wymieszać z parmezanem.